Тушкована індичка з овочами

Смачний рецепт тушкованого стегна індички з овочами

  • 500гр філе стегна індички
  • 1шт цибулі
  • 1шт болгарського перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 300гр консервованих печериць або свіжі
  • Сіль, перець, спеції
  • 200мл води

Тушкована індейка з овочами

Беремо філе і нарізаємо на середні шматочки, все м’ясо нарізали тепер на гарячу сковороду наливаємо рослинне масло, розподіляємо м’ясо рівномірно по всій сковороді і обсмажуємо до золотистої скоринки, поки м’ясо обсмажується ми дрібно нарізаємо одну середню цибулину, тепер на невеликі кусочки. Під час підготовки продуктів не забуваємо про м’ясо, періодично його перевертаємо для того, щоб воно підрум’янилося з усіх боків поступово.

Зараз до нього додаємо дрібно нарізану цибулю, болгарський перець. Злегка обсмажуємо приблизно 2-3 хв не більше і в цей час ми додамо 2 часточки часнику, які ми наріжемо дрібно, обсмажимо ще приблизно секунд 30 хвилин, щоб часник віддав свій аромат. До всіх інгредієнтів відправляємо 300 г консервованих печериць і обсмажуємо всі 3 хвилини не більше.

Можна використовувати свіжі гриби попередньо промити і просушити і нарізати всі гриби злегка обсмажити, додаємо чорний мелений перець і трохи солі на смак, замість солі можна використовувати соєвий соус не більше 30мл орієнтуйтеся на свій смак. Додаємо буквально 200мл води накриваємо сковороду кришкою і гасимо нашу страву приблизно хвилин 10 до того моменту, поки наше м’ясо не буде повністю готове, і не випарується вся рідина.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *