Кулінарія

Секрет розсипчастого пісочного печива. Дуже вдалий і простий рецепт

З кожного шматочка розкачати джгутик товщиною в мізинець.

Довжина приблизно 14 див.

  • Надати форму цього печінкою і викласти на деко, застелене пергаментом.
  • Я буду піч тільки половину, заморожу.
  • Яєчні білки розбовтати виделкою.
  • Змастити білковою масою всі печенюшки і посипати цукром.

ВИПІКАННЯ

  • Розігріти духовку до 180°С градусів і включити конвекцію.
  • Відправити печиво в духовку на 10-15 хвилин.
  • Якщо духовка слабка поставте 190°С.

Печиво Берлінські вінки

  • Минуло 12 хвилин і вийшли дуже симпатичні вінки.
  • Акуратно зняти печиво з пергаменту і на цьому все.

Домашнє печиво пісочне

Рецепт розсипчастого пісочного печива Берлінські вінки:

2 варених яєчних жовтки

2 сирих яєчних жовтки

110 г цукор

200 г вершкове масло

250 г борошно пшеничне (можна замінити 30 г цільнозернового)

Для змащування:

сирий яєчний білок

крупнокристаллический цукор

=================

Неодмінно приготуйте, а я бажаю вам приємного апетиту і дай вам Бог здоров’я!