Кулінарія

Рецепт сибірської окрошки!!!

Якщо читаєте мене на основному каналі, то знаєте, що я народився в Новосибірській області. Тепер хочу розповісти, як там у нас прийнято готувати смачну окрошку. Вона не на квасі і не на кефірі ) Швидше за все, ви так не готуєте.

Якщо ще не підписані на мій основний канал, ось посилання

Окрошка)

Для окрошки нам знадобитися:

1. 2 огірка.

2. Ковбаса(яку любите )

3. Яйця, десь 6-7 штук.

4. Вода.

5. Майонез.

6. Сіль і цукор.

7. Оцет.

8. Редиска.

9. Зелень(кріп, петрушка, цибуля).

На квасу )))

Для початку ми відварюємо яйця, за цей час можна нарізати в каструльку огірок, редьку, ковбасу.

Зазвичай редиску ми додаємо, коли йде сезон, але і без неї виходить чудовий смак ).

Яйця охолоджуємо, нарізаємо і додаємо в каструльку.

Потрібно иммено нарізати, просто хтось тре все на тертці, але як на мене, це не дуже смачно.

Далі ми додаємо майонез і все перемішуємо, потім заливаємо кип’яченою холодною водою і все це перемішуємо. Може майонез і шкідливий, але в цьому рецепті без нього не обійтися, на жаль.

Наступний хід у нас, це насипаємо сіль на смак і небагато цукру, він надає окремий смак. Ну і так само, десь 1-2 ложки оцту.

Приблизно так виглядає наша окрошка ! А так в тарілочці)

Нарізаємо нашу зелень і теж все кидаємо в каструльку.

Відварюємо картоплю, робимо пюре. Розливаємо окрошку за тарілочка, а пюре в окремій. Сідаємо їсти!

Це дуже смачно! ! !

Перед цією статтею, я у вас питав, що любите окрошку чи ні, є люди, які не люблять. Чесно, на квасі, кефірі, сироватці не люблю, як у нас готують у нашому хуторі.

Ось такий рецепт найсмачніший !

Спробуйте і не пожалкуєте, бо скушаете все за один раз)))

Всім приємного апетиту

До скорої зустрічі, любі друзі