Кулінарія

Перець, фарширований куркою

Просте, легке і смачне блюдо! І готується до того ж недовго.

Інгредієнти:

  • перець червоний болгарський – 2 шт
  • помідор середній – 1 шт
  • філе курячої грудки – 1 шт
  • петрушка – декілька гілочок
  • сметана/майонез – 1-2 ст. л.
  • сир – 80 г
  • сіль, перець мелений – за смаком

Приготування:

Фото автора

Перець розрізати навпіл, видалити насіння. Викласти у форму для запікання.

Фото автора

Грудку і помідор порізати невеликими кубиками. Сир натерти на дрібній тертці. Зелень нарізати. Змішати філе, помідор, половину натертого сиру, зелень, сметану. Посолити і поперчити.

Фото автора

Начинити перці.

Фото автора

Запікати в розігрітій до 190 С духовці ~ 20 хвилин. Потім перці посипати сиром і запікати ще 10-15 хвилин.

Фото автора

Фото автора

Всім гарного настрою!

Ставте лайки, пишіть коментарі – буду рада спілкуванню!

Ваша Маша